Tîrguri 

 tirg1      tirg2      tirg3 

LOCURILE VACANTE de muncă propuse de intreprinderi la Tirgul UTM - 2013

LOCURILE VACANTE  de muncă propuse de intreprinderi la Tirgul  UTM - 2014

LOCURILE VACANTE de muncă propuse de intreprinderi la Tirgul UTM - 2015

Vacansii - angajare la Târgul locurilor de muncă UTM - 2016

Vacansii - angajare la Târgul locurilor de muncă UTM - 2017

   arrow   O sansa reala de angajare operativa a studentilor la lucru dupa absolvirea Universitatii este participarea activa la Tirgurile locurilor de munca, unde exista posibilitatea desfasurapii negocierilor directe intre studenti si agentii economici participanti la Tirg.

   arrow   La Universitatea Tehnica a devenit o traditie organizarea Tirgurilor locurilor de munca, care se desfasoara pentru absolventi cel putin odata pe an - in cadrul Facultatilor respective sau pe Universitate in ansamblu. Informatia despre aceste manifestari se transmite mediului studentesc prin intermediul catedrelor de specialitate, avizurilor si prin publicarea in Mesagerul universitar. La Tirg, de regula, sunt invitate si participa intreprinderile si organizatiile care dispun de locuri vacante la specialitatile, la care isi fac studiile studentii Universitatii.

   arrow   Tirgurile locurilor de munca se organizeaza frecvent si de catre Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca si Agentiile teritoriale respective. Pentru participarea activa la aceste Tirguri trebuie de receptionat permanent informatiile transmise prin intermediul mass - media: radio, televiziune, presa, precum si prin Sistemul Internet accesind situl Agentiei Nationale: www.anofm.md

   arrow   Pentru participarea eficienta la Targurile locurilor de munca si alegerea viitoarei activitatii dupa plac, studentilor - absolventi se recomanda:

  arrow   Sa analizeze calitatile si abilitatile personale;

   arrow   Sa determine cerintele personale privind viitorul loc de munca;

   arrow   Sa intocmeasca un Curriculum Vitae (CV);

   arrow   Sa pregateasca mai multe copii de CV;

   arrow   Sa se pregateasca adecvat catre un interviu cu agentii economici interesati;

   arrow   Sa nu fie pretentios si categoric privind salariul propus pentru inceput de catre intreprindere fiindca locul vacant astazi - mine poate fi ocupat;

   arrow   Sa se informeze pe parcurs daca intreprinderea cu care sa negociat la Tirg accepta angajarea la lucru, dupa absolvire.

Pentru a va pregati din timp de o comunicare reusita cu angajatorii accesati aici

Scroll Up